ACTEREN OP DE WISPER-EXPRESS

OKTOBER

1
ZONDAG
GENT • Met deze nu al legendarische cursus stap je in Gent of Leuven de WISPER-express op en stap je er pas in Eupen weer af. Vanuit Gent betekent dat twee uur en twintig minuten reistijd, vanuit Leuven is het een uurtje minder. Zonder vertraging.

Eindeloos veel tijd om te kijken, te fantaseren, te dromen, te interpreteren. Een zegen voor elke acteur en regisseur. Je krijgt opdrachten die daarmee te maken hebben. Waarop deze geïnspireerd zullen zijn? Misschien op de opgewekte conducteur.

Misschien op twee wildvreemden die we tot een kibbelend echtpaar omtoveren. Misschien op details uit één van de tuinen waaraan we voorbij flitsen. Misschien op de gedachtegang van dat madammeke daar links. Eén zekerheid: onderweg krijg je een heel ander gevoel van tijd en ruimte. Uiterst interessant om mee aan de slag te gaan.

In Eupen zelf gaan we lunchen en verwerken we wat we in de trein zagen, waardoor we geïnspireerd werden. Tijdens de terugreis sleutelen we verder of beginnen we aan iets nieuws. Een trein die je écht niet mag missen!

Je reist met een groepsticket. We verzamelen in de stationshal van Gent-Sint-Pieters of Leuven. Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.

DOCENT: Eva De Mulder is stafmedewerker theater bij WISPER, studeerde aan de Toneelacademie van Maastricht en is regisseur bij verschillende gezelschappen.

DATA: Zondag 1 oktober 2017
UREN: 10.24u – 18.35u
LOCATIE: Stationshal Gent-Sint-Pieters - Stationshal Leuven
PRIJS: €40

IN SAMENWERKING MET WISPER

Bron: UiTinVlaanderen.be

Station Gent-Sint Pieters
Koningin Maria Hendrikaplein, 1
9000 Gent
breng me hierheen