BART PEETERS - SOLO & ZONDER PLAN
vrijdag
7 apr
2017
zaterdag
8 apr
2017
Waar ?Vooruit, Gent
Wanneer ?07/04/2017  20:00
08/04/2017  20:00
Bart Peeters doet een korte reeks solo-concerten. Zeer tijdelijk zal hij het publiek tegemoet treden met alleen maar een gitaar (en mogelijk ook twee lepels).

De concerten, in twee delen, zullen niet volgens een voorafbepaald plan verlopen. De intieme locaties werden zorgvuldig uitgekozen. Bart zal zich volledig laten gaan als muzikant en entertainer, maar niet als danser. Voor veel mensen is dat is een geruststelling, dat beseft hij zelf ook.

De Op De Groei-Toer (2014-2016) was Bart’s succesvolste tot nu toe. Platina en honderd uitverkochte voorstellingen. Het was ook een gigantische onderneming. Najaar 2017 volgt er sowieso een nieuwe plaat en toer met De Ideale Mannen. Maar nu plooit hij zich even terug op zichzelf.

Het palmares van Bart Peeters is moeilijk samen te vatten in een enkele alinea. Acteur, zanger, presentator, interviewer. Deze publiekslieveling heeft er al een hele carrière in de showbusiness op zitten. Maar nu dus helemaal terug back to basics: volledig solo en zonder plan op een podium. Deze voorstelling wordt sowieso een pareltje.