© Cars 3
CARS 3
GENT • Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Tegenwoordig is hij de oldtimer die niet meer op kan tegen de allernieuwste spitstechnologie. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, roept hij de hulp in van de enthousiaste technicus Cruz Ramirez.

Ooit was het ook haar droom een echte racewagen te worden, maar ze had faalangst. Samen met Cruz - en met hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen.

De bejubelde animatiestudio Pixar heeft met 'Toy Story 2' en 'Toy Story 3' al bewezen dat het vervolgfilms kan maken die het origineel overtreffen. In deel drie leunt het verhaal over de rally opnieuw sterk aan bij de originele 'Cars' uit 2006. Geen zeemzoete vertelling over vriendschap, maar film op kindermaat over minder evidente levensproblemen als verandering en leren loslaten.

Regisseur Brian Fee kiest in zijn debuutfilm voor visuele humor, met wagens die al fitnessend de bumpers losgooien of aan yoga doen. 'Carmaste'!

Bron: UiTinVlaanderen.be

meer informatie
mail ons
0032.9 225 60 86